Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Tényleg a lényeg

Tényleg a lényeg - Újszülöttkori icterus ellátási protokollja, kialakulásának rizikói és tényezői, patológiás icterus ismérvei

2024.04.08. Tényleg a lényeg

Megjelent a HGYE gondozásában a "Tényleg a lényeg" sorozat legújabb kiadványa a "Tényleg a lényeg - "Újszülöttkori icterus ellátási protokollja, kialakulásának rizikói és tényezői, patológiás icterus ismérvei" címmel. A csatolva található kezelési séma, algoritmus, a napi munkánk során nyújthat támogatást. Összefoglalva az ellátási protokollját, kialakulásának rizikót, tényezőit, valamint a patológiás icterus ismérveit. Mindezt a legfrissebb szakmai ajánlásokkal harmónizálva.

 

Honlapunkon ...

Tényleg a lényeg - Tehéntejfehérje-allergia ellátás az alapellátásban

2023.12.03. Tényleg a lényeg

Kedves Kollégák! 

 

Megjelent a HGYE gondozásában a "Tényleg a lényeg" sorozat legújabb kiadványa a "Tényleg a lényeg - Tehéntejfehérje-allergia ellátás az alapellátásban" címmel. A csatolva található kezelési séma, algoritmus, a napi munkánk során leggyakoribb tünetek és kórképek esetén diagnosztikai és terápiás támogatást nyújt. Összefoglalva a vezető tüneteket, osztályozva a súlyosságát, felsorolva a terápiás lehetőségeket. Mindezt a legfrissebb szakmai ajánlásokkal harmónizálva.

 

Honlapunkon ...

Tényleg a lényeg - Allergiás rhinitis és asztma kezelése háziorvosi praxisban

2023.06.10. Tényleg a lényeg

Kedves Kollégák! 

 

A csatolva található kezelési séma, algoritmus, a napi munkánk során leggyakoribb tünetek és kórképek esetén diagnosztikai és terápiás támogatást nyújt. Összefoglalva a vezető tüneteket, osztályozva a súlyosságát, felsorolva a terápiás lehetőségeket. Mindezt a legfrissebb szakmai ajánlásokkal harmónizálva. 

 

Egy sorozat elindítását tervezzük, amelynek az allergia ellátási algoritmusa lenne az első eleme.

Nem tűztük ki célul a legújabb kutatások ...