Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HGYE tagdíj 2024 - Ne maradj le a szakmai hírekről, eseményekről

2024.02.07.
HGYE

Kedves Kolléga!

 
Az elmúlt évek tagdíj-befizetéseit ezúton is köszönjük, amely összeggel hozzájárultál, hozzájárulsz az egyesület fenntartásához, magas színvonalú tevékenység végzéséhez. A hírlevelek, a negyedévente megjelenő Hírvivő, jogsegélyszolgálat, konferenciák, webinárok szervezése, szakmapolitikai háttéranyagok, szakmai anyagok készítése folyamatos működési költségekkel járnak, amelynek hátterét igyekszünk támogatásokból és pályázati forrásokból megteremteni, de a biztonságos működésünket nagyban segíti a tagság által befizetett tagdíjak összege is. 
 
Itt hívjuk fel figyelmedet, hogy 
a HGYE honlapján vannak olyan menüpontok, amelyek az adott évi tagdíj befizetésével válnak elérhetővé, illetve a HGYE hírlevél-szolgáltatása is ezt követően vehető igénybe, azaz a tagdíj befizetését követően érkezik meg a megadott emailcímre. Így érdemes mielőbb befizetni a tagdíjat, hogy ne maradj le semmilyen fontos szakmai hírről, eseményről. 
 
A  2024. évi HGYE-rendezvényeken (Kávészünet, Őszi konferencia) a kedvezményes részvételi díj is csak abban az esetben vehető igénybe, ha a rendezvények előtt, 2024. április 15-ig rendezve van a tagdíj.
 
A HGYE éves tagdíját 15 000 (tizenötezer) forintban állapította meg, amely tagdíjat a 11713005-20419448 bankszámlaszámon fogadjuk, a megjegyzés rovatba (cég) név, pecsétszám megadásával. Számlát ezt követően küldünk a megjelölt (cég) névre.
 
Előre is köszönjük támogatásodat!
 
HGYE-vezetőség