Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Hírvivő szakmai válogatás - 2020-2023

2024.04.30.
HGYE
Kedves Kolléga!
 
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete 2023 tavaszán adta ki először Hírvivő Szakmai válogatás című elektronikus kiadványát, amely akkor a 2020-2022 között megjelent szakmai cikkeket gyűjtötte össze. Idén frissítettük, naprakésszé tettük a válogatást, így mostantól már a 2023-ban megjelent szakmai írásokat is tartalmazza.
 
A kiadvánnyal kapcsolatban nem titkolt célunk, hogy a szakmai anyagok mindig kéznél legyenek a kollégák számára, és segítse, támogassa munkátokat.
 
Forgassátok, olvassátok haszonnal.

 

Értéket őrizni és értéket teremteni! A HGYE megalakulása óta ez a két cél a vezetőség munkájának fő vezérfonala.

A legfontosabb célkitűzés a házi gyermekorvosi ellátás megmaradása, megőrzése. Eközben azonban valódi értékteremtő munka indult el, melyet leginkább a napjainkra hagyománnyá vált Kávészünet Konferencia, az Őszi Konferencia, és a Hírvivő fémjelez. Az alapító atyák magasra tették a lécet! Nem kis feladatra vállalkoztunk amikor a stafétabotot átvettük, mégpedig az elődök által teremtett értékek magas szintű megőrzésére. Emellett új utakat is kipróbálunk.

Az elmúlt évek váratlan eseményei sok tekintetben új kihívások elé állítottak bennünket. A HGYE-nek is alkalmazkodnia kellett az új körülményekhez, az új kihívásokhoz. Mindannyian közelebb kerültünk a digitális világhoz, és talán éppen ez hozta magával Pátri László, korábbi HGYE-alelnök ötletét, hogy a mindenki által ismert, kézzel fogható Hírvivő 2020-tól megjelent szakmai cikkeit egy teljesen új formában is juttassuk el tagjainkhoz.

Végtelen örömmel töltött el, hogy jelképesen 2020-banátnyújthatam a Hírvivő eBook verzióját, amelynek most, 2024-ben, a frissített változatát olvashatjátok.

Első alkalommal fordul elő, hogy a HGYE eBook-ot adott ki, és jelképes, hogy ennek fedezetét az első olyan év felajánlásai adták, amikor már egyesületünket is támogatni lehetett a személyi jövedelemadó 1% -ával. Köszönet a támogatásokért!

A Hírvivő maga is egyesületünk egyik szimbolikus képviselője, amit kollégák írnak, kollégáknak. Egyszerre szólszakmapolitikai eseményekről és szakmáról, ugyanúgy, mint a HGYE mindennapi tevékenysége. Hasznos információk, és kifejezetten jó szakmai cikkek egyaránt megtalálhatók benne.

Kivel nem fordult még elő, hogy egy hasznos szakmai információt vissza akart keresni, de nem tudta már, hogy melyik számban is jelent meg?

A kereshető eBook formátum lehetővé teszi, hogy a benne szereplő cikkek maradandó információforrássá váljanak. Ha egymásra számíthatunk, akkor mindenkire számíthatunk!

Jó olvasást kívánok!

Dr. Havasi Katalin
elnök

Kapcsolódó dokumentumok(1)