Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Megújult a HGYE weboldala - Nézd meg!

2024.04.30.
HGYE
Kedves Kolléga!
 
Örömmel tájékoztatunk, hogy megújult Egyesületünk honlapja, így mostantól új külsővel és szolgáltatásokkal várunk a https://www.hgye.hu oldalunkon! Ezzel párhuzamosan megkezdtük Hírlevelünk megújítását is, így hamarosan az is új köntősben érkezik meg postafiókodba.
 
Az elektronikus megújulás célja a HGYE-tagok számára a könnyebb áttekinthetőség, kezelhetőség, valamint egy felhasználóbarát felület. Számos új funkcióval találkozhatsz a weboldalon, így például a Küldöttek/Megyei összekötők térképpel, Szülőknek szóló menüponttal, illetve a HGYE-tagdíj rendezésére bankkártyás fizetési-, valamint tagdíj-lekérdezési lehetőséggel. Érdemes átböngészni a weboldalt, mert rengeteg hasznos információ található rajta, amely segíti munkádat, továbbképzésedet, valamint a szülőknek is érdemes ajánlani, mert számukra is sok, hasznos anyag érhető el.  
 
 
Első belépéskor

ellenőrizned szükséges személyes és számlázási adataidat és tagdíjegyenlegedet, illetve nyilatkoznod kell arról, hogy hozzájárulsz-e személyes adataid kezeléséhez (GDPR).

Ez azért is szükséges, mert weboldalunkon továbbra is lesznek olyan felületek, amelyek csak azon tagjaink számára érhetőek el, akiknek a tagdíjegyenlege rendezett! Amennyiben elmaradásod lenne, rendezd mielőbb, hogy te is hozzáférhess a HGYE extra szolgáltatásaihoz!
 
FONTOS!
Ahhoz, hogy az új felületen létrehozott honlap minden funkcióját használni tudd, be kell lépned az oldalra! 
Ennek lépésről lépésre történő mentetét a csatolt Tájékoztató anyagban találod. 
 
Bízunk benne, hogy az új szolgáltatásokkal kiegészített weboldalunk, a régiek megtartása mellett, elnyeri tetszésedet! 
Nézze meg, itt és most!
 

Kapcsolódó dokumentumok(1)