Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
Tagdíj

Kedves Kolléganő, Kolléga Úr!

Tagjaink mind a tavaszi Kávészünet Konferenciára, mind az őszi szakmapolitikai rendezvényünkre kedvezményes áron regisztrálhatnak, térítésmentesen kapják kézhez negyedévente a "Hírvivő" szakmai lapot és vehetik igénybe jogsegélyszolgálatunkat, juthatnak rendszeresen közérdekű információkat tartalmazó „Hírlevélhez”. Mégis hisszük, hogy elsősorban nem ezért éri meg Önnek évente 15 000 forint tagsági díjjal hozzájárulni a HGYE működéséhez.

A tagsági díj befizetése döntően azt jelzi, hogy Ön is közösségünk tagjának érzi magát, hogy Önt is csapattagnak tekinthetjük, aki fontosnak tartja, hogy személyével is erősítse közösségünket. hogy havonként mindössze 1250 forinttal hozzájáruljon a közhasznú civil szervezetként, közel két évtizede egyedüliként állunk ki következetesen a hazai gyermekorvosi alapellátás szakmai céljaiért, a területen dolgozó gyermekorvosok érdekeinek érvényesítéséért, a gyermek-alapellátás fennmaradásáért. Minél többen vagyunk, annál nagyobb súllyal tudjuk képviselni érdekeinket, beépíttetni javaslatainkat a gyorsan változó jogszabályi és ellátási környezetbe.

Praxissal nem rendelkező nyugdíjas tagoknak tagdíjfizetési kötelezettség nincs.

Várunk tagjaink sorába, együtt eredményesebbek lehetünk! Gyarapodó feladataink megoldásához megfelelő anyagi fedezetre is szükség van.

Dr. Havasi Katalin PhD
elnök

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen.

Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználói felületén azonnal jóváírásra kerül, a tranzakciós díja is kevesebb és az ily módon befizetett tagdíjról rendszerünk automatikusan azonnal el is készíti a számlát Önnek, amennyiben személyes adatlapján megadta a számlázáshoz szükséges adatait.

TAGDÍJEGYENLEG ELLENŐRZÉSE, ONLINE BANKKÁRTYÁS TAGDÍJBEFIZETÉS ÉS TAGDÍJSZÁMLA LETÖLTÉSE IDE KATTINTVASima banki átutalással is teljesítheti a befizetését:

Az összeget a 11713005-20419448 bankszámlaszámra utalja át, a megjegyzés rovatba írja be nevét és adószámát. A számlát ezt követően küldünk Önnek a megjelölt (cég) névre.

CSATLAKOZÁS